“Rockstar Energy” putu disko šovs “FOAM KINGDOM 2010”

20.augustā koncertestrādē “Pūt, Vējiņi!” Liepājā un 21.augustā Valmieras estrādē – pirmo reizi vēsturē viesosies “Rockstar Energy” putu disko šovs “FOAM KINGDOM 2010”! Daudz putu un populāru dīdžeju, vairākas deju zonas, superpozitīva atmosfēra no sākuma līdz pat beigām un kvalitāte kā prioritāte nr.1! Starts – plkst.22:00!

Lielā “Rockstar” skatuve, kas katru reizi tiek pakļauta ekspermentiem un piedzīvo pozitīvas pārmaiņām ir “FOAM KINGDOM 2010” vadošā no trim deju zonām. Uz tās uzstāsies elektroniskās deju mūzikas personības – dīdžejs un producents [Ex] da Bass, Trakais Mārtiņš un Beatax jeb putu karalistes nešķiramais trio, kā arī iesildošais dīdžejs Rihards Zauska, bet par atbilstošu vizuālo noformējumu gādās “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” vizualizāciju speciālisti – vīdžeji Pe Joke, Kosmoss un LJ Lightboy.

Latviešu Radio” neatkarīgās Latvijas hītu deju zonā visu nakti izklaidēs dīdžeji Richy un Saldais Valdis, bet “European Hit Radio” deju zonā aktuālākos Eiropas topu grāvējus un to remiksus piedāvās dīdžeji Mārtiņš Kreilis un Ikazz. Valmierā viņiem pievienosies arī dīdžejs Spirit.

http://www.foamkingdom.lv

TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment