Beļģu klasiskās vafeles (4 porcijas)

Nepieciešams:

  • Olas – 2 gab.
  • Paniņas – 400 ml
  • Eļļa – 60 ml
  • Kviešu milti – 200 g
  • Cukurs – 1 ēdamk.
  • Jūras sāls – 1 šķipsniņa
  • Cepamais pulveris – 2 tējk.

Pildījumam izmanto: Zemenes, putukrējumu, pūdercukuru u.c.

Pagatavošana:

Bļodā viendabīgi sakul olas, pievieno paniņas, eļļu un saputo.

  1. Pievieno cukuru, sāli, iesijā miltus, cepamo pulveri.
  2. Sajauc mīklu viendabīgā masā.
  3. Sakarsē vafeļu pannu un cep.
  4. Kad vafeles izceptas, vari tās sarullēt, vai lauzt uz pusēm un pildīt ar dažādiem pildījumiem.

Ieteikums:

Lai gatavās vafeles neatdzistu, vari tās ielikt ne augstāk par 95 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

 

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment