Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta (4 porcijas)

Nepieciešams:

  • Jogurts bez piedevām – 400 g,
  • Neliels ingvera gabals,
  • Gaišais greipfrūts – 1 gab.,
  • Cidoniju sīrups – 100 ml,
  • Želatīns – 10 g,
  • Svaigas dzērvenes – 3 saujas,
  • Ziedputekšņi – 1 ēdamk.,
  • Glāzes vai burciņas

Pagatavošana laiks: 50 min.
Pagatavošana:

• Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
• Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
• Izspied greipfrūtu sulu
• Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
• Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
• Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
• Pasniedz ar svaigām dzērvenēm

Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment