Cukura tīkliņš

Nepieciešams:

  • 400g cukura,
  • mandeļu eļļa.

Pagatavošana:

400g cukura brūnina uz pannas, pielej pamazām klāt 0.224l aukstā ūdens un vāra to tik ilgi uz mazas uguns, līdz pilienu no tā, aukstā ūdenī iemestu, var savelt. Tad cukuru, lai tas nesastingtu, ieliek traukā ar verdošu ūdeni, tura augstu, apaļu, ar mandeļu eļļu izsmērētu formu tuvu pie trauka ar brūno cukuru, izvelk to ar dakšiņām ārā un aptin ar to formas dibenu un malas. Tas jāizdara ļoti ātri un cukura pavedieni nedrīkst būt pārāk resni. Tad cukura tīkliņu uzmanīgi noņem un izmanto desertu dekorēšanai.

TAGS: , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment