Dārzeņu un pupiņu sautējums (4 porcijas)

Nepieciešams:

  • Burkāni – 2 gab. (0.20 eiro),
  • Sīpols – 1 gab. (0.04 eiro),
  • Rācenis – 1 gab.(0.48 eiro),
  • Kartupeļi – 500 g, (0.21 eiro),
  • Ķiploks – 60 g, (0.23 eiro),
  • Rimi pupiņas 4 veidu – 400 g, (0.70 eiro),
  • Sāls, pipari, garšvielas – pēc garšas,
  • Eļļa vai sviests cepšana.

Nepieciešami tikai pieci eiro. Minētās cenas ir aptuvenas, un tās var atšķirties no aktuālajām produktu cenām Rimi veikalos atkarībā no iespējamās akcijas.

Pagatavošana laiks: 35 minūtes

Pagatavošana:

1. Notīri un sagriez dārzeņus vienādos gabalos;
2. Dziļā pannā sakarsē eļļu vai sviestu, apcep burkānus un sīpolus;
3. Pievieno kartupeļus un ķiploku, uzliec vāku un turpini sautēt, ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdeni, lai nepiedeg;
4. Sautē dārzeņus 15 minūtes, tad pievieno rāceņus un turpini sautēt vēl 10 minūtes;
5. Kad dārzeņi mīksti, pievieno pupiņas, sāli, piparus un citas garšvielas pēc savas izvēles;
6. Pasniedz siltu, ar svaigiem zaļumiem un jogurtu bez piedevām vai krējumu.

Aikāgaršo padoms!
Ja vēlies, lai sautējums būtu maigāks, pamēģini dārzeņus sautēt nevis ūdenī vai buljonā, bet pienā; tas padarīs sautējumu nedaudz maigāku un saldenāku. Uz šo produktu daudzumu būs nepieciešams apmēram 400 ml piena. Esi uzmanīgs un nepiededzini!

 

 

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment