Grieķu jogurta torte (8 porcijas)

Nepieciešams:

  • Grieķu jogurts – 800 g,
  • Olas – 6 gab.,
  • Brūnais cukurs – 200 g,
  • Riekstu maisījums – 200 g,
  • Žāvētas plūmes – 200 g

Dekoram:

  • Svaigas vai saldētas ogas – 400 g

Pagatavošanas laiks: 1,2 stundas
Pagatavošana:

1. Blenderī sasmalcini riekstus un žāvētas plūmes
2. Cepamā formā ieklāj cepamo papīru, pa virsu kārto samalto riekstu un žāvēto plūmju masu, izveidojot tortes pamatni
3. Sakarsē cepeškrāsni līdz 160°C
4. Sakul olas ar cukuru un jogurtu, lej kūkas formā, cep 45 – 60 minūtes
5. Atdzesē un pasniedz kopā ar ogām

Ieteikums!
Jogurtu vari aizstāt ar biezpienu vai svaigo krēmsieru. Cukuru var aizstāt ar medu vai bērzu sīrupu.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment