Kale kāposta pesto (4 porcijas)

Nepieciešams:

  • Kale kāposts – 100 g,
  • Olīveļļa – 70 ml,
  • Laims – 1 gab.,
  • Cietais siers – 1 ēdamk.,
  • Ķiploks – 1 daiviņa,
  • Indijas rieksti – 2 ēdamk.,
  • Medus – ½ tējk.,
  • Sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošanas laiks: 5 minūtes
Pagatavošana:

1. Sarīvē sieru, apgrauzdē Indijas riekstus
2. Visas sastāvdaļas liec blendera krūzē un samal
3. Ja vēlies, lai pesto būtu biezāks, eļļu pievieno pēc iespējas mazāk
4. Pēc nepieciešamības, garšai pievieno laima sulu, ja vēlies, lai pesto būtu asāks, pievieno čili piparu

Aikāgaršo padoms!
Pesto glabā ledusskapī noslēgtā traukā 3 līdz 5 dienas. Pamēģini pesto pievienot krējumam, jogurtam, zupām un citiem ēdieniem.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment