Ķirbju biezzupa ar garnelem

Nepieciešams:

  • 400 – 500g ķirbja,
  • 100 – 150g garneļu (bez čaulām),
  • 1 sīpols,
  • 2 ēdk. eļļas,
  • 700ml dārzeņu buljona,
  • 125g saldā krējuma,
  • sāls, cukurs, malti melnie pipari.

Pagatavošana:
Sīpolu  smalki sagriež un liek katliņā, kur jau uzkarsēta eļļa. Nomizoto ķirbi sagriež kubiņos un pievieno sīpoliem.  Tad pievieno buljonu un vāra 20 min ar uzliekto vāku. Vārītos ķirbjus sablendē, pievieno saldo krējumu un uzvāra. Pievieno garšvielas pēc garšas.

Apceptas garneles liek šķīvjos, kad zupa ir sadalīta porcijās.

TAGS: , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment