Šokolādes kūka (6 personām)

Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska recepte.
Nepieciešams:

  • 70% kakao šokolāde 400 g
  • Sviests 280 g
  • Brūnais cukurs 250 g
  • Olas 6 gab.
  • Milti 150 g
  • Kakao 2 ēd. k. (dekoram)

Pagatavošana:
1.Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
2.200 gramus šokolādes izkausē ar sviestu, sajauc un nedaudz atdzesē.
3.Sakul olas ar cukuru, pievieno šokolādes un sviesta masu – visu sajauc.
4.Masā iecilā miltus, pievieno 200 gramus gabaliņos salauztas šokolādes
5.Cepamajā formā ieklāj cepamo papīru un ielej masu.
6.Cep 30 minūtes, nedaudz atdzesē, pārkaisi ar kakao un pasniedz.

TAGS: , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment