Tomātu zupa ar garnelēm

Nepieciešams:

  • 300 g tomātu savā sulā vai svaigu tomātu,
  • 200ml tomātu sulas,
  • 2 burkāni,
  • 100g saldā krējuma,
  • 100g lobītu garneļu,
  • baltmaizes grauzdiņi,
  • eļļa,
  • sāls,
  • timiāns,
  • baziliks.

Pagatavošana:

Eļļā apcep nelielos gabaliņos sagrieztus burkānus. Blenderī sakuļ tomātus, apceptos burkānus, timiānu, baziliku, sāli, pielej tomātu sulu un uzvāra. Tad pievieno saldo krējumu un vēl vāra aptuveni 10 minūtes. Pirms pasniegšanas pievieno grauzdiņus un garneles.

epadomi.lv

TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment