Skābu kāpostu zupa (4 porcijas)

Nepieciešams:

  • Kūpinātas cūkgaļas ribiņas – 250 g,
  • Skābēti kāposti – 600 g,
  • Kartupeļi – 2 gab.,
  • Burkāns – 1 gab.,
  • Grūbas – 1 sauja,
  • Ķiploks – 4 daivas,
  • Sīpols – 1 gab.

Pagatavošana laiks: 1.5 h

Pagatavošana:

• Sagriez nelielos gabalos kūpinātās ribiņas, liec vārīties
• Smalki sagriez skābētos kāpostus un liec vārīties kopā ar ribiņām
• Pievieno grūbas un vāri vismaz 30 min.
• Pannā apcep sagrieztus sīpolus un burkānu. Liec zupā, pievieno arī nomizotus un sagrieztus kartupeļus
• Vāri līdz gaļa atdalās no kauliem
• Pasniedzot pievieno smalki sakapātu ķiploku

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment