Studenti ziedos asinis un svinēs „Mīlestības Svētkus”

Šī gada 10. un 11. februārī SEB banka aicina studentus svinēt vispasaules „Mīlestības Svētkus” un atbalstīt Baltijā lielāko asins ziedošanas projektu, kura organizēšanā šogad apvienojušās piecas Latvijas augstskolas: Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Rīgas Stradiņa universitāte (RSU), Biznesa augstskola Turība (BAT), Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RISEBA) un Baltijas Starptautiskā akadēmija (BSA).

Jau sesto gadu „Mīlestības Svētki” tiek rīkoti ar sociālu mērķi – ziedot asinis nelaimē nonākušajiem, kā arī aktualizēt asins nodošanas tēmu, tās nozīmīgumu Latvijas veselības aprūpē un katra iedzīvotāja lomu tajā. Tādēļ organizatori sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru (VADC) rīko asins ziedošanas dienas: 12. janvārī – SEB bankas finanšu centrā (Meistaru iela 1, Valdlauči), 18. janvārī – BAT (Graudu iela 68), 19. janvārī un 4. februārī – RSU (Sēlpils iela, VADC), 26. janvārī – I/C Olimpia (Āzenes iela 5), 27. janvārī – RISEBA (Meža iela 3), 2. februārī – RTU (Meža iela 1/7), 8. februārī – BSA (Lomonosova iela 4). Visi asins ziedotāji kopā ar obligāto valsts kompensāciju saņems arī brīvbiļeti uz īpaši viņiem organizētu pasākumu „Līvu Akvaparkā” 11. februārī, kurā ikviens varēs izbaudīt ūdens priekus un svētku šovprogrammu, kā arī dejot DJ vadībā.

„Mīlestības Svētku” noslēguma pasākums notiks 10. februārī divos lielākajos Latvijas naktsklubos Push Club un Club Essential. Abās pasākuma vietās studenti varēs baudīt vakaru populāru un studentu vidū iemīļotu grupu un dziedātāju pavadībā, dzirdēt labākos DJ ne tikai no Latvijas, bet arī ārvalstīm. Neiztikt arī bez ugunīgiem deju šoviem, karstiem konkursiem un pārsteigumiem, kas veltīti visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu otro pusīti vēl meklē.

Push Club studentus izklaidēs grupa „Musiqq”, dziedošās Dvīnes, Sarkanais Rīgas koris un Latvijas labākie DJ – Andre Crash, DJ Deros un European Hit Radio DJ Mārtiņš Kreilis un Dj Kress, kā arī būs iespēja baudīt neaizmirstamu Cheerleader show. Savukārt Club Essential apmeklētājus sagaida neskaitāmi pārsteigumi, par kuriem gādās dziedātāji Normunds Rutulis, Kaža, Ivo Fomins, grupa „The Hobos” un Intars Rešetins & Yana Kay, savukārt par publikas iekustināšanu karstākos deju ritmos gādās European Hit Radio DJ Roberts Lejasmeijers un svētku īpašais viesis – DJ droydi no Brazīlijas.

Biļetes uz noslēguma pasākumu naktsklubos var iegādāties no 10. janvāra internetā www.bezrindas.lv un Biļešu servisa kasēs. Iepriekšpārdošanā cena 4 Ls, pērkot uz vietas – 5 Ls. Viena biļete derīga abiem pasākumiem – gan Push Club, gan Club Essential. Pērkot biļeti uz vietas pasākumā un uzrādot SEB Studenta Bankas karti, studenti ieejas biļeti varēs saņemt ar 20% atlaidi.

TAGS: , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment