Iedzīvotāji novērtē un labprāt apgūst jaunās kafijas pagatavošanas tradīcijas

Kā liecina veiktā aptauja, nesen ieviestās jaunās tradīcijas „Grower`s cup” kafijas dzeršanā un baudīšanā ar interesi ir uzņemtas un tiek pozitīvi novērtētas iedzīvotāju vidū.

Jaunā tradīcija, ko ievieš šis uzņēmums ir kafijas īpašais pagatavošanas veids – revolucionārs izgudrojums, kas piedāvā kafijas mīļotājiem jaunu alternatīvu tradicionālajiem kafijas automātiem. Kafija tiek pagatavota kartona iepakojumā, kas izmēra ziņā nav lielāks par burtnīcu. Iepakojumā ir īpaši iestrādāts filtrs, kas kafiju ļaus dzert bez biezumiem, saglabājot dabīgās eļļas un garšu. Iepakojumu ērti paņemt līdzi ceļojumā, ka arī lietot mājas apstākļos, lai ātri un ērti pagatavotu izsmalcinātas garšas kafiju.

Lai cilvēkiem būtu iespēja gūt priekšstatu un viedokli par kafiju „Grower`s cup”, sociālajā portālā Twitter.com tiek izspēlēts konkurss, kur katru nedēļu viens laimīgais saņem vienu no desmit kafijas veidiem.

Kā liecina komentāri, šī kafija tiek atzīta par īstu baudījumu un konkursa dalībnieku skaits palielinās ar katru dienu. Profila sekotāji atzīst, ka bez kafijas ikdiena ir grūti iedomājama, tāpēc uzņēmums „Premium Coffee” dod iespēju iepazīties, laimēt un ieteikt šo, rūpīgi izraudzīto, kafiju ikvienam.

Uzņēmuma „Premium Coffee” produkcija „Grower`s cup” ir rūpīgi izraudzīta un piedāvā ekskluzīvu kafijas klāstu no visas pasaules. Kafijas pupiņas tiek lasītas un šķirotas ar rokām, kas dod garantiju dzēriena ekskluzivitātei un nodrošina tam īstu, izsmalcinātu garšu.

Daudzveidīgā kafijas garša un aromāts ir tiešs rezultāts pupiņu audzētāju rūpīgajam darbam. Kafijas pupiņas tiek grauzdētas nelielās porcijās, kas piešķir dzērienam unikālu raksturu un atšķir no citām kafijām, padarot tās dzeršanu par baudpilnu mirkli.

Uzņēmuma pārdošanas tīkls tikai šobrīd tiek veidots, bet īstiem kafijas cienītājiem ir iespēja „Grower`s cup” kafiju iegādāties Baldones ielā 6, Jūrmalā vai zvanot uz 22338180, 27098981 .

TAGS: , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment