Eksperti konsultēs par ūdens aerobikas nozīmi grūtniecības laikā

Rīt, 29. novembrī, no plkst. 11.00 līdz 13.00 tirdzniecības centrā Domina Shopping notiks bezmaksas seminārs topošajām un esošajām māmiņām Gaidību 4dienas. To ietvaros, skvērā pie restorāna Vairāk Saules, jaunajām māmiņām būs iespēja tikties ar nozares speciālistiem, kuri stāstīs par būtiskiem jautājumiem mazuļa gaidīšanas laikā un pēcdzemdību periodā – ūdens aerobikas un kāju vēnu kompresijas terapijas nozīmi grūtniecības laikā, Omega 3 taukskābju ietekmi uz topošās māmiņas un mazuļa veselību. Tāpat eksperti dos padomus, pēc kādiem principiem izvēlēties mazuļa vārdu.

Ar ūdens aerobiku var sākt nodarboties tieši grūtniecības laikā, jo tā ir saudzīga gan pret topošo māmiņu, gan mazuli. Peldēšana un vingrošana ūdenī palīdz atbrīvoties no stresa, satraukuma un negatīvām emocijām, kas ir tik ļoti nevēlamas grūtniecības laikā. Par ūdens aerobikas ietekmi padomos un pieredzē dalīsies trenere Gunta Meldere.

Veselibasblogs.lv autors, 4 bērnu tēvs Kristaps Kosītis semināra laikā stāstīs par Omega3 taukskābju nozīmi topošās māmiņas un mazuļa veselībā. Savukārt SIA Dinastija tirdzniecības projektu menedžere Liene Žvīgure semināra dalībnieces iepazīstinās ar kāju vēnu kompresijas terapiju kāju tūskas mazināšanai grūtniecības laikā.

Seminārā ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus par dzemdību un pēcdzemdību periodu, kā arī saņemt konsultācijas no Veselības centra 4 filiāles Wellslim centra ginekoloģes Diānas Straubergas. Tāpat fizioterapijas centra Audemus, kas atrodas Domina Shopping telpās, eksperte Ineta Zaharevska sniegs praktiskus padomus, kā vingrot un būt aktīvām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā.

Kā ierasts, pasākuma dienā līdz plkst.16.00 visas Gaidību 4dienas karšu īpašnieces t/c Domina Shopping varēs iegādāties grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces ar īpašām atlaidēm, kā arī izmantot speciālos piedāvājumus dažādos veikalos, lai iegādātos apģērbu, apavus, kosmētikas un skaistumkopšanas līdzekļus arī sevis palutināšanai. Gaidību 4dienas kartes iespējams iegūt bez maksas, reģistrējoties semināra norises vietā.

TAGS: , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment