Pavasara salāti (2 – 4 porcijas)

Nepieciešams:

  • Fenhelis – 1 gab.
  • Redīsi ar lapiņām – 1 bunte
  • Svaigie spināti – 1 sauja
  • Dilles – 1 bunte
  • Grauzdētas mandeles – 2 saujas
  • Citrons – 1 gab.
  • Olīveļļa ar pipariem Selection by Rimi – 2 ēdamk.

Pagatavošanas laiks: 10 min

­

Pagatavošana:

  1. Noskalo dārzeņus
  2. Fenheli un redīsus sagriez plānās šķēlītēs, liec traukā vai kārto uz šķīvja
  3. Pievieno smalki sagrieztas redīsu lapas
  4. Salātus pārkaisi ar spinātu lapiņām, smalki grieztām dillēm
  5. Pievieno grauzdētas mandeles
  6. Izspied no citrona sulu un sajauc to ar olīveļļu, sakul un pārlej salātiem

 

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment