Vislatvijas Zirgu dienas

„Jauno Jātnieku skola” aicina visu uz pasākumu visai ģimenei „Vislatvijas Zirgu dienas”, lai jau sesto gadu pēc kārtas ar dažādām aizraujošām aktivitātēm pavadītu neparastu nedēļas nogali kopā ar zirgiem. Pasākumā būs iespējams iepazīt zirgus kā draugus, komandas biedrus, palīgus ārstnieciskajā terapijā, kā arī vērot dažādas jāšanas sporta disciplīnas – konkūru – lēkšanu pāri šķēršļiem, iejādi un braukšanu ar pajūgiem.

Tās būs īsts piedzīvojums visiem zirgu mīļotājiem, jo organizatori ir parūpējušies, lai nebūtu garlaicīgi, ne dalībniekiem, ne skatītājiem. Dalībnieki sacentīsies startējot dažādos klasiskos un ne tik klasiskos maršrutos – gan balles kleitās un tauriņos „Dāmu un kungu maršrutā”, gan maskās „Ride & Drive maršrutā”, zirgiem talkā ņemot, traktorus. Jāšanas sacensību starplaikos būs iespēja vērot Latvijas šķirnes zirgu parādi, poniju šovu un reitterapijas paraugdemonstrējumus.

Savu lēkšanas prasmi pāri šķēršļiem demonstrēs arī suņi, veicot adžiliti paraugdemonstrējumus. Pasākuma laikā darbosies amatnieku izstrādājumu un gardumu tirdziņš, būs iespēja piedalīties dažādās atrakcijās, piemēram, izšaut ar loku vai pavizināties karietē. Bērnus un pieaugušos vizinās poniji un zirgi.

Pasākums notiks Inčukalnā, „Jauno Jātnieku skolas sporta centrā” 20. un 21. jūlijā un gan sestdien, gan svētdien ilgs visas dienas garumā no plkst.9:00 līdz pat 21:00. Visi tiek aicināti apmeklēt pasākumu kopā ar ģimenēm un pat četrkājainajiem draugiem, ja vien tie māk uzvesties un tiek turēti pie siksniņas. Biļetes uz pasākumu var iegādāties www.bilesuparadize.lv. Vienas dienas biļete 1ls, divu dienu biļete 1,5ls. Ģimenes biļete uz abām dienām 3ls. Studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecības, ieeja bez maksas. Arī bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas.

Tie, kas uzrakstīs vēstuli draugiem.lv/jjs vai www.facebook.com/YoungRidersSchool un norādīs savu e-pasta adresi, atbildē saņems brīvbiļeti !

TAGS: , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment