Peldkostīma izvēle


Kā izvēlēties peldkostīmu, lai tavs ķermenis izskatītos veselīgi brūns un seksīgs?

Ir labi, ja spēj iegūt zeltaini brūnu iedegumu, taču daudzi to nespēj un bieži vien rezultātā saulē apdeg. Ja tev ir niecīgs iedegums, par to nav jāuztraucas, jo ir iespējas panākt tumšākas ādas efektu, izvēloties dažādu krāsu peldkostīmus. Izvēlies krāsu, kas noņems nost ādas sarkanīgo toni un piešķirs tumšāku kontrastu, kā piemēram, neona, pasteļa krāsas vai spilgtās varavīksnes krāsas (ieskaitot dzelteno).

Peldkostīma krāsas tumšmatēm- zilie un oranžie toņi, sarkanās un zilās kāsas sajaukumi, aveņu krāsa, violetā, baltā, jūras zaļais tonis sajaukumā ar balto, kā arī zemes nokrāsas.

Blondīnēm vairāk pielāgosies rozā nokrāsu, tirkīza, sarkanie, fuksiju, smaragdzaļie, kā arī melnā un zelta sajaukuma krāsu peldkostīmi. Vairākums blondīnēm ir gaiša āda, tādēļ būtu jāizvairās no pasteļtoņiem, dzeltenās, spilgti oranžās un tīri melnās krāsas. Ja tomēr izvēlies melnu peldkostīmu, lai izskatītos slaidāka, kombinē to ar zelta vai kādu no spilgtajām krāsām. Ja tomēr vēlies oranžu peldkostīmu, raugi, lai tas būtu koraļļu, persiku vai mandarīnu nokrāsās.

Peldkostīmi sarkanmatēm- olīvzaļi, oranžīgi sarkani, zelta krāsā, violeti zili, aveņu krāsā, zili zaļi, melni un arī dzelteni. Jāpiebilst, ka sarkanmatēm piestāvēs jebkura no zilajām nokrāsām- tumša, elektrozila, tirkīza, gaiši zila, debesszila, jūrnieku zilā un rudzupuķu zilā.
Kad veiksi izvēli par peldkostīmu, pievērs uzmanību arī tā stilam, piegriezumam, apdrukām un, protams, arī savām ķermeņa formām un ādas tonim. Visi šie apsvērumi var ietekmēt gala rezultātu pludmalē pozitīvi vai negatīvi.
Atgādinājums:

Tumšākas krāsas absorbē sauli vairāk, tādējādi arī āda iegūs lielāku iedegumu. Tomēr būtu uzmanīgi jāapsver šādas krāsas izvēle, jo, iespējams, tava āda saulē ļoti ātri apdeg. Ja tā, tad šī nebūs īstā izvēle.

Visbeidzot, ja tev ir vajadzīgs brūnāks ādas tonis ballītei, kāzām, randiņam vai izlaidumam, apsver iespēju izmantot paštonējošos losjonus un krēmus. Tā tu mazāk nodarīsi pāri savai ādai un acumirklī radīsi perfektu saskaņu starp savu ādas toni un peldkostīma nokrāsām, kuras jau iepriekš minēju.

epadomi.lv

TAGS: , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment