Isla Laimes lācis piepilda Ziemassvētku vēlēšanos – dāvā jaunu mobilo telefonu

Noslēdzoties akcijai „Isla Laimes lācis piepilda vēlēšanos”, vakar, otrajos Ziemassvētkos, no vairāk kā tūkstoš pretendentiem tika izlozēts viens laimīgais, kura vēlēšanās tiks piepildīta. Laimīgais Mārtiņš Freidenfelds savā īpašumā saņems kāroto Ziemassvētku dāvanu – jaunu mobilo telefonu.

Kopumā Isla Laimes lācis saņēma vairāk kā 1320 vēlēšanās, starp kurām populārākās bija datori, mobilie telefoni un ceļojumi. Vakar līdz ar galvenās balvas ieguvēju tika izlozēti arī 40 pārsteiguma balvu ieguvēji.

Mārtiņš Freidenfelds, galvenās balvas ieguvējs no Raganas: „Īsti vēl nespēju noticēt, ka veiksme uzsmaidīja man. Pirmā doma, kas ienāca prātā, ejot garām Isla Laimes lāča kolonnai, bija mobilais telefons Nokia N900, un redziet, man paveicās.”

Agnese Libere-Kalniņa, A/S Sirowa Rīga Tirgzinības vadītāja: „Mums ir liels prieks, ka varēsim piepildīt Mārtiņa vēlēšanos. Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, tāpēc jo īpašs prieks, ka varam kādu iepriecināt tieši šajos svētkos. Ņemot vērā, cik daudzi Isla Laimes lācim uzticēja savas vēlēšanās, jūtam, ka cilvēki joprojām nav zaudējuši ticību brīnumam, un tas dara laimīgus arī mūs. Ir liels prieks par Mārtiņu un ceru, ka piepildītā vēlēšanās viņu iepriecinās un viņš turpinās ticēt Ziemassvētku brīnumam.”

Svētku nedēļā no 20. līdz 26. decembrim ik dienu laikā no plkst. 16.00 līdz 19.00 Isla Laimes lācis gaidīja Kr. Barona ielā pie Vērmanes dārza pretim Latvijas Nacionālajai bibliotēkai. Pie lāča ikviens varēja saņemt īpašo Isla lapiņu, uzrakstīt savu vēlēšanos, iekļaujoties 500 eiro robežās.

Jaunākā informācija: www.draugiem.lv/islalacis

TAGS: , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment