Rīgā atklāj lielāko Jysk veikalu Baltijas valstīs

Mājas un interjera preču tirgotājs Jysk šogad iecerējis turpināt tirdzniecības tīkla paplašināšanos Latvijā un atklāt Rīgā divus jaunus veikalus. Vienam no tiem – Baltijas valstīs lielākajam Jysk veikalam Imantā, tirdzniecības centrā Damme –, ceturtdien, 3. martā ir pirmā darba diena. Jāuzsver, ka tieši šis ir pirmais Jysk veikals Latvijā, kas veidots atbilstoši jaunajai kompānijas dizaina koncepcijai, lai nodrošinātu pircējiem ērtākas iepirkšanās iespējas.

Jaunais veikala izkārtojums ir veidots atbilstoši shop in shop principam un virzīts uz to, lai cilvēkam būtu vieglāk orientēties preču klāstā, lai savstarpēji saistītās preces atrastos blakus un pircējam būtu vieglāk izdarīt izvēli. Atbilstoši jaunajai pieejai veikals ir iedalīts atsevišķos savstarpēji saistītu preču sektoros. Piemēram, vannas istabas sektorā līdzās atrodas dvieļi, dušas aizkari, paklājiņi un citi vannas istabas piederumi. Pēc līdzīga principa ir iekārtoti arī citi preču sektori: viss logiem, gultas veļa, drēbes u.c.. Tāpat veikalā ir iekārtots arī gadalaiku sektors, kurā atradīsies tā brīža aktuālākie sezonas piedāvājumi. Atbilstoši šai jaunajai koncepcijai pakāpeniski rekonstruēs arī pārējos Jysk veikalus Latvijā.

Jysk valdes priekšsēdētāja Kristīne Vilemsone: „Jysk šogad atzīmē desmit gadu jubileju kopš darbības uzsākšanas Latvijā, un mūsu mērķis ir šogad Latvijā atvērt arī desmito Jysk veikalu, ko plānojam izdarīt jau aprīlī. Pērn un šogad esam investējuši daudz laika un līdzekļu uzņēmuma modernizācijā, uzlabojot gan preču loģistiku un interneta tirdzniecību, gan arī veikalu interjeru. Tāpēc uz tālāko biznesa attīstību raugāmies optimistiski un šogad sagaidām tirgus rādītāju stabilizēšanos. Mūs priecē arī tas, ka pircēji savos pirkumos ir kļuvuši sapratīgāki un daudz nopietnāk izsver iecerētās preces iegādi. Tas ļoti labi saskan ar Jysk moto: value for money vai smart buy – dot pircējiem iespēju izdarīt gudrāko izvēli, iegādājoties iekāroto preci par visdraudzīgāko cenu, kas veikalos ir pieejama. Līdz ar to pēdējā gada laikā esam ieguvuši jaunu klientu segmentu, kas iepriekš bija orientēti uz ekskluzīvāku un dārgāku preču iegādi.”

Tirdzniecības centrā Damme atklātais veikals ir jau devītais Jysk veikals Latvijā un septītais Rīgā. Jaunā Jysk veikala tirdzniecības platība ir 2355 kvadrātmetri, un tas ir lielākais Jysk veikals Baltijas valstīs. Jaunā Jysk veikala izveidē investēti 120 tūkstoši latu.

Par godu jaunā Jysk veikala atklāšanai līdz pat 16. martam pircējiem tajā būs iespēja iegādāties dažādas preces – istabas un dārza mēbeles, gultas veļu, interjera priekšmetus, veļu, matračus un citas preces ar būtisku svētku atlaidi, kā arī piedalīties loterijā.

TAGS: , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment