Rīgas Dzemdību nams Lielajā talkā aicina dvīņus

Jau piekto gadu Latvijas iedzīvotāji vienosies kopīgā, atbildīgu un tīru vidi mīlošu cilvēku akcijā „Lielā Talka”, kas šogad notiks 21. aprīlī un, kuras mērķis ir līdz 2018. gadam, Latvijas 100. dzimšanas dienai, padarīt mūsu valsti par tīrāko un sakoptāko vietu pasaules kartē!

21. aprīlī, kad visā Latvijā notiks Lielā Talka, tās ietvaros notiks talka arī Rīgas Dzemdību nama teritorijas uzkopšanai un labiekārtošanai. Lai talkošana Rīgas Dzemdību namā kļūtu par unikālu, prieka pilnu un aizraujošu notikumu tā lielākiem un mazākiem dalībniekiem, šogad talkot Rīgas Dzemdību nams aicina dvīņus.

Talkas laikā plānots uzkopt zaļo zonu ap Rīgas Dzemdību namu un tā parku. Savukārt talkas noslēgumā aicināsim visus dvīņus atspirdzināties un iestiprināties, kā arī nofotografēties kopbildei, kuru pēc tam varēs saņemt elektroniski.

„Mēs ne tikai dziedam, bet arī talkojam un mūsuprāt Lielā talka Latvijā kļuvusi par kaut ko daudz emocionālāku un sociāli nozīmīgāku, kā tikai izmētāto atkritumu vai novārtā pamesto teritoriju savākšanu. Lielā Talka ir nozīmīga akcija visā Latvijā, kas mums asociējas ar „Laimes lāci”, kurš Sūnu ciemā iemācīja, ka apkārtne ir jākopj un jātur tīra. Mūsuprāt talka veicina pozitīvu domāšanu, saliedētību un pats galvenais – iedvesmo! Mēs pievienojamies jaukajai Rīgas Dzemdību nama talkas idejai – un aicinām talkā Rīgas Dzemdību namā pievienoties mums arī pārējos dvīņus!.” Ana un Katrīne Drozdovičas duets „Dvīnes”.

Visus dvīņus dalībai talkā, aicinām pieteikties, rakstot uz imants.mozers@rdn.lv līdz š.g. 19. aprīlim. Talkas norise – 21. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 12:00. Pulcēšanās pie Rīgas Dzemdību nama no 9:45.

TAGS: , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment