Sestdien notiks bezmaksas vīna meistarklases vīnziņa Aināra Sedlenieka vadībā

24. novembrī, tirdzniecības centrā Domina Shopping Gardēžu dienu ietvaros notiks vīna meistarklases un degustācijas, kuras vadīs viens no Latvijas zinošākajiem vīnziņiem Ainārs Sedlenieks. Meistarklasē pieredzējušais vīnzinis atklās vīna noslēpumus, kā izvēlēties un novērtēt labu vīnu, savukārt degustācijās ikvienam būs iespēja nobaudīt dzirkstošos vīnus no Argentīnas, Itālijas un Francijas. Dalība pasākumos bez maksas.

Sestdien, 24. novembrī, no plkst. 12:35 līdz 13:45 notiks vīna baudīšanas meistarklase par piemērotākā vīna izvēli pie dažādiem ēdieniem, kā arī vīna baudīšanas traukiem – kādas vīna glāzes jāizvēlas sarkanam, baltam un dzirkstošajiem vīniem. Meistarklasi vadīs viens no Latvijas zinošākajiem vīnziņiem un Latvijas Someljēru (vīnziņu) asociācijas biedrs Ainārs Sedlenieks, kurš dalīsies pieredzē par dekantera lietošanu, dekantēšanu, vispiemērotākajiem vīna pudeļu aizbāžņiem un pudeļu gaisa atsūknēšanu, kā arī citiem praktiskiem padomiem vēl labākai vīna baudīšanai.

Turpretim tiem, kuri priekšroku dod citiem dzērieniem, sestdien būs iespēja apmeklēt “kafijas skolu” un bez maksas apgūt kafijas gatavošanas prasmes un degustēt izcilākās kafijas šķirnes.

Gardēžu dienu ietvaros t/c Domina Shopping notiks arī Gardēžu duelis – iecienītāko restorānu šefpavāri kopā ar sabiedrībā atpazīstamiem cilvēkiem t/c centrālajā laukumā gatavos savus iecienītākos ēdienus un sacentīsies par labāko veikumu. Tāpat no 23. līdz 25. novembrim ikviens gardēdis varēs iegādāties Latvijā ražotas delikateses īpašā Gardēžu dienu tirdziņā, tostarp – Vilhelma Ķuzes šokolādi, Sidrabjēra gaļas izstrādājumus, Ķeipenes piparkūkas, Kūkotavas un Ciemakukuļa beķerejas izstrādājumus, Saldus pārtikas kombināta saldumi, Mārtiņa Santa un Abavas vīna darītavu gardākos vīnus un citus.

 

TAGS: , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment