Bezmaksas seminārā eksperti dos padomus kā izvairīties no pēcdzemdību depresijas

Turpinot aizsākto tirdzniecības centra Domina Shopping tradīciju, 24. janvārī no plkst. 11.00 līdz plkst. 13.00, jaunās māmiņas tiek aicinātas uz bezmaksas semināru Gaidību 4dienas. Tā ietvaros skvērā pie Vairāk Saules ikvienam interesentam būs iespēja tikties ar nozares speciālistiem, kuri stāstīs par būtiskiem jautājumiem mazuļa gaidīšanas laikā un pēcdzemdību periodā – dos padomus, ko likt dzemdību somā, kā pārvarēt krīzi, kad pārim pievienojas trešais.

Bieži vien topošajām māmiņām dzemdību somas sagatavošana var izrādīties liels pārbaudījums, jo nav skaidrs, ko nepieciešams ņemt līdzi uz dzemdību namu un bez kā varētu iztikt? Praktiskos padomos par dzemdību somas sagatavošanu semināra laikā dalīses Ģimenes Centra vecākā vecmāte Sanita Šidlovska.

Savukārt par to, kā saglabāt skaistumu grūtniecības laikā un pārvarēt pēcdzemdību depresiju, stāstīs Veselības centra 4 filiāles Wellslim centra lāzerterapeite, foto epilācijas speciāliste Inese Štukase un psiholoģe Diāna Zande.

Turklāt ikvienam semināra apmeklētājam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus par dzemdību un pēcdzemdību periodu, kā arī saņemt fizioterapijas centra Audemus fizioterapeites Natālijas Korovkinas konsultācijas.

Atgādinām, ka pasākuma dienā līdz plkst.16.00 visas Gaidību 4dienas karšu īpašnieces t/c Domina Shopping varēs iegādāties grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces ar īpašām atlaidēm, kā arī izmantot speciālos piedāvājumus dažādos veikalos, lai iegādātos apģērbu, apavus, kosmētikas un skaistumkopšanas līdzekļus sevis palutināšanai. Gaidību 4dienas kartes iespējams iegūt bez maksas, reģistrējoties semināra norises vietā.

TAGS: , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment