Domina Shopping Lieldienu tirdziņā savu produkciju piedāvās teju 40 pašmāju ražotāji un amatnieki

No otrdienas, 27. marta, līdz pat 1. aprīlim tirdzniecības centrā Domina Shopping jau ceturto gadu pēc kārtas darbosies tradicionālais Lieldienu tirdziņš. Tajā teju 40 tirgotāji no visas Latvijas pircējiem piedāvās iespēju vienuviet iegādāties dažādus gardumus svētku galdam – riekstus un mandeles, vīnus, smiltsērkšķu sulu, medus raušus, ziedputekšņus, šokolādi un citus kārumus. Tāpat Lieldienu tirdziņā tirgosies arī pašmāju amatnieki, priecējot ar dažādiem koka, ādas un lina izstrādājumiem, keramikas traukiem, sudraba rotaslietām un citiem.

Turklāt, lai ikvienam pircējam būtu iespēja sajust pavasara tuvošanos un Lieldienu svinēšanas tradīcijas, tirgotāji būs sarūpējuši krāšņus svētku dekorus, kā arī pašu rokām gatavotus tautiskus darinājumus – ādas pastalas, lina somiņas, jostas, tamborētas cepures un citus. Būs iespēja iegādāties arī meistardarbus no koka – rotaļlietas, karotes, kā arī dažādus pinumus un rotaslietas.

Virkne tirgotāju tradicionālos tautiskos motīvus iedzīvinājuši arī ne tik ierastos produktos – tā, piemēram, Lieldienu tirdziņā t/c Domina Shopping būs iespējams iegādāties arī jaunā zīmola Moshmosh legingus, kas apdrukāti ar latviskā stilā ieturētām rakstu zīmēm.

„Moshmosh ir legingi ar savu pievienoto vērtību, tie ir grezns un reizē arī rotaļīgs stāsts par latviešu tautas rakstu mūsdienīgu risinājumu apģērbā. Esam sarūpējuši t/c Domina Shopping apmeklētājiem īpaši piedomātus, daudzveidīgus, krāsainus legingus un ceram, ka pircēji to novērtēs,” stāsta zīmola dibinātāja Līga Auziņa.

Turklāt šogad Domina Shopping Lieldienu laikā aicinās pircējus izbaudīt īstu svētku atmosfēru un pārbaudīt savas zināšanas Lieldienu ticējumos – no 22. marta līdz pat 1. aprīlim ikvienam pircējam būs iespēja piedalīties ticējumu minēšanas konkursā un saņemt tematiskas pārsteiguma balvas.

 

TAGS: , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment