Domina Shopping atklās Līgo un Jāņu vainagu izstādi

Gatavojoties Līgo svētkiem, tirdzniecības centrā Domina Shopping no 21. līdz 23. jūnijam ikvienam būs iespēja apskatīt mākslinieces Anitras Bērziņas unikālo Jāņu vainagu mākslas darbu izstādi, piedalīties Līgo un Jāņu vainagu pīšanas meistarklasē, kā arī apgūt vasaras gaidītāko svētku tradīcijas un ticējumus. Bezmaksas meistarklases laikā 21. jūnijā, no plkst. 16:00 līdz 19:00, skvēra pie restorāna Vairāk Saules ikviens varēs iepazīt dažādas Jāņu zāles, apgūt to nozīmi vainagu veidošanā, kā arī iemācīties uzpīt savu svētku vainagu.

Iedvesmojot un rosinot jaunas idejas vainagu pīšanā, tirdzniecības centrā Domina Shopping no 21. līdz 23. jūnijam apskatāma mākslinieces Anitras Bērziņas gleznu izstāde Vainagi. Tajā būs apskatāmi mākslas darbi ar Līgo un Jāņu vainagiem, kuros ievītas latvju rakstu zīmes – Jumis, Ugunskrusts, Zalktis un Dieva zīme. Kā norāda māksliniece, izstāde ir veltījums vasaras saulgriežu svētkiem, un tās darbos atspoguļots šo svētku nozīmīgākais simbols – vainags, kas stiprina līgotājus un dod svētību arī mājai.

Turklāt īpašs sveiciens svētkos no Domina Shopping sarūpēts aktīvākajiem pircējiem. Visi tirdzniecības centra apmeklētāji, kuri laika posmā no 17. līdz 23. jūnijam iepirksies Domina Shopping veikalos par vismaz Ls 35, varēs vainagot savus pirkumus, saņemot Līgo un Jāņu vainagu bez maksas. Košos ziedu un ozollapu vainagus, uzrādot pirkumu čekus, varēs saņemt īpašajā Jāņu darbnīcā, skvērā pie restorāna Vairāk Saules.

 

TAGS: , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment