Augļu un riekstu tortiljas (2 porcijas)

Nepieciešams:

  • Banāns – 2 gab.,
  • Kivi – 2 gab.,
  • Bumbieris – 1 gab.,
  • Riekstu maisījums Rimi – 100 g,
  • Zemesriekstu sviests – 4 ēdamk.,
  • Mazās tortiljas – 4 gab.,
  • Sviests – 1 ēdamk.

Pagatavošana laiks: 10 minūtes
Pagatavošana:

1. Noskalo augļus un sagriez nelielos gabaliņos;
2. Apsmērē tortiljas no vienas puses ar zemesriekstu sviestu, virsū liec riekstus un sagrieztus augļus, satin rullīšos;
3. Rullīšus apcep izkausētā sviestā uz nelielas uguns, tā, lai tie neapdegtu, bet augļi tikai sasiltu;
4. Pasniedz ar ogām, ogu mērci vai saldējumu.

Ieteikums!
Izmēģini tortilju pildījumam pievienot biezpienu vai karameļu krēmu.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment