Biezpiena-cepumu mājiņa

Sastāvdaļas

* Biezpiens;
* Rozīnes(var arī marmelādi,sukādes,riekstus);
* Nedaudz saldā krējuma;
* Selgas cepumi;
* Zemeņu ievārījums(ķiršu sīrups u.c).

Pagatavošana:

Biezpienā iejauc rozīnes(var arī pielikt sukādes,marmelādi,riekstus),nedaudz skāba krējuma.

Iegūto masu uzliek trim Selgas cepumiem,no tiem vienu izmanto pamatam,bet divus saslej jumtiņā.

Izveidojušos jumtiņu pārlej ar zemeņu ievārījumū (ķiršu sīrupu u.c.) un liek ledusskapī.

Nākamajā dienā ir gatavs našķis SALDĀ MĀJIŅA>

TAGS: ,

1 Komentārs

  1. Vita saka:

    Man diezgan paskābas sanāca, varbūt cukuru vajadzēja pielikt tam biezpienam :(

Leave a Comment