Karstais saldējums

Nepieciešams:

  • 500 g vaniļas saldējuma,
  • 500 g zemeņu saldējuma,
  • 3 olu baltumi,
  • 2 – 3 ēdk. sasmalcinātu mandeļu vai lazdu riekstu,
  • daži veseli rieksti,
  • 3 ēdk. pūdercukura.

Pagatavošana:

Olu baltumu sajauc ar cukuru un saputo stingrās putās. Karstumizturīgā traukā kārtās liek stipri sasaldētus vaniļas un zemeņu saldējuma gabalus. Pārziež ar saputoto olbaltumu un pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem. Cep cepeškrāsnī 250 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes, līdz olbaltuma masa sāk brūnēt, un saldējums kūst. Pirms pasniegšanas rotā ar riekstiem.

epadomi.lv

TAGS: , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment