Vistas fileja siera garoziņā

Nepieciešams:

  • 1/2 kg vistas filejas,
  • 4 ēdk. miltu,
  • 2 olas,
  • 2 ēdk. piena,
  • 4 ēdk. rīvmaizes,
  • 4 ēdk. rīvēta Parmezāna siera,
  • sāls,
  • pipari,
  • eļļa vai sviests.


Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež porciju gabalos, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem. Šķīvī ieber miltus. Dziļā šķīvī sakuļ olas, sajauc ar pienu un pievieno nedaudz sāls. Nākošajā šķīvī sajauc rīvmaizi ar sieru. Vispirms filejas gabalus apviļā miltos, liekos miltus viegli nokratot. Tad mērc olu – piena maisījumā, nedaudz notecina. Visbeidzot apviļā rīvmaizes – siera maisījumā. Cep vidēji sakarsētā pannā 2 – 3 minūtes no katras puses, līdz filejas kļūst kraukšķīgi brūnas. Pasniedz ar kartupeļiem, dārzeņu salātiem.

epadomi.lv

TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment