Vistas stilbiņi ar melno pupiņu un sakņu sautējumu (4 porcijas)

Nepieciešams:

  • Vistas stilbiņi – 8 gab.,
  • Medus – 1 ēdamk.,
  • Sojas mērce – 1 ēdamk.,
  • Čili pulvera – šķipsniņa,
  • Piparu maisījums,
  • Citronu sula – 1 citrons

Sautējumam

  • Melnās pupiņas – 150 g,
  • Burkāns – 2 gab.,
  • Ķiploks – 5 daivas,
  • Puravs – 1 gab.,
  • Rācenis – 1 gab.,
  • Paprika – 1 gab.,
  • Čili – 1/2 gab.,
  • Sāls, pipari, rozmarīns

Pagatavošana laiks: 1 h 30 min.

Pagatavošana:

• Liec vārīties melnās pupiņas. Tās novārīsies ātrāk, ja iepriekš izmērcēsi ūdenī
• Samarinē vistas stilbus ar medu, soju, čili, pipariem un citrona sulu
• Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem
• Vistas stilbiņus liec cepties 25 min, vai līdz tie kļuvuši zeltaini brūni
• Sagriez dārzeņus kubiņos un uz atsevišķas pannas sautē, līdz tie kļuvuši mīksti
• Dārzeņiem pievieno novārītās pupiņas, rozmarīnu un pēc garšas sāli un piparus
• Sautējumu pasniedz kopā ar ceptām vistiņām

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment