Pīles krūtiņas salāti (2 porcijas)

Nepieciešams:

  • Pīles krūtiņa – 1 gab.,
  • Medus – 2 tējk.,
  • Olīveļļa – 2 ēdamk.,
  • Mazās spinātu lapas – 50 g,
  • Mango – 1 gab.,
  • Tomāts – 1 gab.,
  • Grauzdēti Indijas rieksti – 2 saujas,
  • Granātābols – ¼ gab.,
  • Sāls – pēc garšas,
  • Pipari – pēc garšas

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Pagatavošana:

1. Ar asu nazi iegriez rūtiņas pīles krūtiņas ādā
2. Uzkaisi sāli, piparus, ierīvē ar 1 tējkaroti medu un olīveļļas
3. Sakarsē pannu, liec krūtiņu ar ādu uz leju
4. Cep 3 minūtes, apgriez uz otru pusi, liec pannai vāku un cep vēl 5 minūtes
5. Kad krūtiņa ir zeltaini brūna, noņem no uguns un atstāj nedaudz atdzist
6. Kamēr krūtiņa dziest, gatavo salātus – uz šķīvja liec spinātu lapiņas, pa virsu kārto grauzdētus Indijas riekstus, sagrieztus tomātus un mango
7. Sajauc granātābola sēklas ar nelielu daudzumu granātābola sulas, 1 tējkaroti medus un 2 ēdamkarotes olīveļļas
8. Sagriez pīles krūtiņu plānās šķēlītēs un kārto pa virsu salātiem, pārlej ar granātābolu mērci

Ieteikums!
Pīles krūtiņai jābūt nedaudz rozā krāsā, tāpēc mēģini to nepārcept. Pirms sagriez krūtiņu, ļauj tai pastāvēt, lai tā nepaliek sausa.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

TAGS: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment