Ābolu pankūkas (šveiciešu gaumē) 6 personām

Nepieciešams:

  • 8 lieli āboli,
  • 100-200g cukura,
  • 900ml piena vai krējuma,
  • 5 olas,
  • 2 ēdamkarotes baltvīna,
  • 3 ēdamkarotes miltu,
  • sviests cepšanai.

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos un apkaisa ar cukuru. Piena vai krējuma iekuļ olas, pieliek klāt 2 ēdamkarotes baltvīna, 2 ēdamkarotes cukura un 3 ēdamkarotes miltu, samaisa visu labi un sajauc ar āboliem. Sviestu sakarsē uz pannas, uzlej mīklu virsū. Apcep pankūkas no abām pusēm.

TAGS: , , , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment