Ziedkāposti itāļu gaumē 6 personām

Nepieciešams:

  • 5-6 mazas galviņas ziedkāpostu,
  • 80g siera,
  • 100g sviesta,
  • 100g vārītas mēles,
  • 100g šampinjonu,
  • 4 ēdamkarotes tomātu biezeņa,
  • 0.3l buljona,
  • 1/2 ēdamkarotes miltu,
  • sāls.

Pagatavošana:

5-6 mazas galviņas notīrītu ziedkāpostu vāra sālsūdenī, tad uzliek uz sietiņa, lai nopilētu. Liek cepamā bļodā, kuru izsmērē ar pusi no sviesta un pievieno 40g saberzta siera, 100g  smalki sakapātas mēles, šampinjonus. Iejauc miltus auksta buljonā, pārlej to pāri, tad pievieno pārējo sieru, uzliek tomātu biezeni. Cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

TAGS: , , , , , , , , ,

0 Komentāri



You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment